//

MÖHIPPA

Kom till oss och dansa 1 timme på er möhippa. Välj mellan 40 olika stilar eller dansa till er favorit låt!

//

SVENSEXA

Kom några stycken eller ta med hela gänget – vi har plats för upp till 100 personer i våra danssalar!

//

DANSWORKSHOP

Dansklassen är anpassad för just er grupp så att alla kan hänga med - vi fokuserar på energi och dansglädje!

//

BOKA UTSTYRSEL

Boka en lämplig, kulturell, rolig, snygg, gullig eller sexig dräkt till just er valda dansstil eller låt!

//

TILL HELA GRUPPEN

Ni kan välja att boka en mindre utstyrsel för resten av gruppen, eller gå all-in med riktiga dräkter för er alla!

//

TILL HUVUDPERSONEN

Huvudpersonen ska självklart få extra uppmärksamhet på sin dag, hyr en anpassad dräkt för en billig peng!

//

BOKA JACCUZIER

För ett så lågt pris som 560 kr för alla fyra badkar får ni nyttja våra lyxiga jacuzzier samt omklädningsrum i 60 minuter sammanlagt.

//

AVSLAPPNING

Upplev en avslappnande stund i våra jacuzzier på en annars stressig dag. En perfekt avslutning!

//

NJUTNING

Ta med er snacks, tilltugg och dricka medan ni ligger i bubbel och njuter av en trevlig och rogivande miljö.

VI ÄR SKÅNES MEST BOKADE DANSSKOLA VID MÖHIPPOR/SVENSEXOR

Vi arrangerar runt 10 st möhippor och svensexor varje helg och är lediga fredag-lördag för just era arrangemang! Malmö Dansakademi skräddarsyr en rolig stund åt er på möhippan eller svensexan. Vi håller i både dansuppvisningar, dansworkshops/intensivkurs samt försäljning av presentkort med t.ex. privatlektioner/terminskurser. Vi har dessutom ett vackert och rogivande spa där ni kan koppla av i ett hav av bubblor i våra jacuzzier efteråt. Vi skräddarsyr ett paket för just ert arrangemang!

BOKNINGAR

I vårt bokningssystem (www.timecenter.com/dansakademin) hittar ni lediga tider, priser och allmän information. Vi tar främst emot bokningar på FREDAG – LÖRDAG. Vill ni boka övriga dagar eller att vi ska åka ut till er? Maila in er bokningen istället till info@dansakademi.se

DANSWORKSHOP – 1 timme

Om ni vill ha en livlig och spännande aktivitet på er svensexa eller möhippa är en danslektion precis det rätta valet! Det är ett bra sätt att bryta isen och få hela sällskapet att känna sig behagligt till mods. Våra skickliga dansinstruktörer gör dansen enkel och rolig för alla i gruppen så att samtliga deltagare känner sig delaktiga, duktiga och nöjda!

Även om det naturligtvis är möjligt att bara vila och se på när bruden/brudgummen lär sig dansa så rekommenderar vi att hela gruppen är med och dansar. Det brukar bli roligare för bruden/brudgummen och skapar en större gemenskap i gruppen.

Har ni möjlighet att sammanföra svensexan och möhippan under den här aktiviteten så är det ännu bättre. Då kan hela sällskapet ha roligt också senare på bröllopsfesten. Vi lovar att ni då imponerar stort på de andra gästerna!

DANSSTILAR

På möhippor brukar The Pussycat Dolls, Magdans, Samba, Schlager, Striptease Aerobic eller Poledance vara ett uppskattat val. På Svensexor uppskattas Balett, Pussycat dolls, Streetdance, Salsa och Magdans. Eller välj själva mellan våra 40 olika danskurser!TILLÄGG:

Dansuppvisning

Innan dansworkshopen på möhippan eller svensexan kan vår instruktör ha en dansuppvisning för er för att öka inspirationen. Det går även att ordna så att bruden får lära sig ett par stegkombinationer som hon/han sedan visar upp för sina vänner eller på bröllopet. Vissa önskar ibland att enbart ha en dansare som dyker upp på er fest för att uppträda, även detta går att ordna.

Utstyrsel

Det går att hyra olika dansdräkter till flertalet av dansstilarna t.ex. en magdansdräkt till bruden om vi dansar magdans eller en hula-hula kjol i Hawaii-tema. Vi har dräkter till i princip alla dansstilar så om detta önskas ordnar vi även detta. Detta måste bokas i förväg!

Jacuzzier

Det perfekta komplementet till er danslektion! För ett så lågt pris som 560 kr för alla fyra badkar får ni nyttja våra lyxiga jacuzzier som vi förbereder genom att fylla med härligt varmt vatten och bubblor. För att göra er spa-upplevelse så harmonisk som möjligt släcker vi alla lampor och fyller istället rummet med ett flertal levande ljus som inger ett mysigt sken. I bakgrunden spelas avslappnande musik. Kan det bli bättre?
”OBS! 560 kr är priset för 4 st jacuzzier, omklädningsrum, 4 st wc samt 4 st duschar i 60 minuter sammanlagt.”

Fotografering

Vi kan även ordna med en fotograf som tar professionella bilder med bra kvalité med en systemkamera. Priset varierar beroende på hur länge ni kommer dansa samt hur många bilder ni vill ha. Ni får sedan hela den minnesvärda stunden via nedladdningsbar länk med alla bilder!

Presentkort

Vi säljer vackra presentkort där ni själva kan fylla i avsändare samt mottagare. Presentkortet kan avse en dansshow, en terminskurs, danskläder, privatlektion, workshop eller helt enkelt överraska med en fullsprakad dansshow. En perfekt present för lycka, motion och social aktivitet. En present som aldrig lär glömmas! Kom med önskemål om vad ni vill att presentkortet ska avse så kan vi specificera priset.

MÖHIPPA/SVENSEXA Klicka på "boka din tid" för mer info!
Pris
  • VALFRI DANSSTIL fr. 1500 kr/h
  • POLEDANCE fr. 2000 kr/h
  • DANSSHOWfr. 500kr/show
  • JACCUZIER 4 st560 kr/h
  • DRÄKTERfr. 80 kr/st
Klicka här för mer information