MALMÖ DANSAKADEMINS MENTORSKAPSPROGRAM!

Malmö Dansakademi gör en storsatsning för Skånes dansare. Vårt nya mentorskapsprogram är för dig som redan är en professionell dansare, strävar mot att bli det i framtiden eller helt enkelt bara vill utvecklas inom dansen. Oavsett så kan vi garantera att du kommer att känna dig betydligt mer redo att ta dig an dansvärlden med hjälp av detta program. Under 12 veckor kommer vår alldeles egna huvudlärare Nurtan Lilly Tas som mentor, med hennes mångåriga erfarenheter inom den kommersiella dansvärlden, att guida er igenom alla eventuella motgångar för att nå era önskade framgångar.

Med hjälp av professionella och internationellt erkända gästlärare Alisa Tsitseronova från Estland och Joseph Tsosh från Grekland kommer denna super trio att ge dig de främsta verktygen som behövs för att lyckas i dansbranschen. Mentorerna är koreografer, dansare och pedagoger med stora kunskaper och erfarenheter av att vara professionellt verksamma inom dansområdet. Programmet innefattar dansutbildning på hög nivå där ni kommer att jobba med repertoar, improvisation, komposition, audition träning, teknikträning, pedagogik, musikalitet, metodik, danshistoria, scennärvaro, mimik, kameraarbete, personlig utveckling, individuell coaching, feedback och mycket mer. Syftet med mentorskapsprogrammet är att stärka blivande eller aktiva danskonstnärer i länet genom utveckling och stöd.

Begränsat antal platser med max 15 st deltagare för att samtliga ska utvecklas till sin fulla potential och få maximal individuell vägledning. OBS! Om de internationella lärarna ej kan resa till Sverige pga. covid-19 kommer klasserna att tas gemensamt via online klasser (live) på Malmö Dansakademi.

Malmö Dansakademi rekommenderar mentorskaps-elever att även anmäla sig till nyheten ”Concept video” där vi kommer att filma en professionell video per månad med totalt 3 videor/månader under vägledning av våra huvudlärare Nurtan Lilly Tas, Bella Malekian och Mariano Neris. Inom dessa två program/koncept kommer ni att fotograferas professionellt som grupp och individuellt för bl.a. ert framtida CV och även medverka i videoproduktioner i solo liksom i grupp.